Jesper Holgersen's hjemmeside

Hovedformålet for denne hjemmeside er at skabe kontakt til andre internetbrugere som er interesserede i slægtsforskning: Måske arbejder vi på det samme, eller vi kan hjælpe hinanden med hvad der måtte være opstået af problemer? Mine sider indeholder kun data på min mors aner og deres børn, da det er dem jeg forsker i. Min fars side af familien (hovedsagligt fra Hind herred, Stadil sogn og nogle få nabosogne) tager han sig selv af. Følgende sider om min slægt og slægtsforskning er tilgængelige:

KarloMorfars aner er hovedsagligt fra Hjørring, Aalborg og Viborg amter, men også noget fra købstæderne Frederikssund og Roskilde.

AnnaliseMormors aner er hovedsagligt fra Hjørring, Aalborg, og Randers amter. Derudover lidt fra Odense og Københavns amter samt Osnabrück og Friedrichstadt i Tyskland og Christiania i Norge.

Oldefar HermanOldefar Herman og hans lokomobiler og lokomotiver.

KildeeksemplerKildeeksempler. Se eksempler på skifter og lærekontrakter. Læser du det samme som jeg?

Jeg har også en dynamisk genereret side med min mors familie. Her er der større mulighed for at klikke sig rundt og søge på både steder og navne samt meget andet.


Derudover indeholder disse sider også noget op om de rejser jeg har været på samt fotos fra disse. Om ikke andet kan det bruges til at orientere sig med inden man tager afsted til en destination, så man har fået en ide om, hvad der venter én. Det har jeg godt kunnet bruge nogle gange, så mon ikke også andre kan det? Tag et kig på siderne om:

Valley of FireValley of Fire, Nevada, USA

FotosFotos som jeg har taget og holder meget af.

BostonBoston, Massachusetts, USA

GambiaGambia